picture

PilasterAlkmaar, the Netherlands

The cabinet-wall divides the office space in two zones. To strengthen the collaboration of the employees the whole team is put together in a big open space: the work zone. The cabinet and remaining spaces serve as a zone to absorb disruptive activities. The cabinet itself consists of dynamic order: static pilasters with dynamic objects which are moveable across the whole cabinet-wall. One other important benefit of this new cabinet is that the employees of Pilaster could continue their work as the office was renovated.
picture
Mark Halbmeijer
quote
During construction the employees of Pilaster could continue their work because of the cabinet-wall.
picture
picture
picture

related

location Alkmaar, the Netherlands
size 350m2
client Pilaster VVE Beheer
timing 2015
Mark Halbmeijer
Mark Halbmeijer
Zuzanna Kurzawa
Zuzanna Kurzawa
Mario van Kooij
Mario van Kooij
Andrea Nienoord
Andrea Nienoord
collection Add to collection remove Remove from collection (Go to collection)